sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Terve!

Aattelin nyt alottaa tälläsen blogin kirjottamisen, ku on ollu tässä jo jonkuaikaa mielessä että vois alkaa tätäkin taas harrastamaan.

Pakollinen esittelyteksti, olkaa hyvä. 

Joskus vuosia sitten mulla oli "my makeup, my rules" niminen, pääasiassa meikkeihin (yllättäen, nimestä ei varmaan voinu jo päätellä) blogi joka sit vähän vaan.. jäi.

R.I.P
Nyt taas tää blogin kirjottaminen muuttuu vähän ajankohtaisemmaksi, kun oon aloittamassa elokuussa hiusalan perustutkintoa, eli opiskelen siis parturi-kampaajaksi Omnian aikuisopistossa. Ajattelin että kirjoittelen tänne opintoihin liittyviä asioita, varmaan aika paljonkin. Edellisten opintojen parissa tuli myös bloggailtua luokkakavereiden kans ja niitä postauksia on ollu ihan kiva lukea vielä jälkeenpäinkin ja todeta ettei siellä koulussa tosiaan mitään tullu opittua. Toivottavasti nyt käy vähän erilailla..

Josta päästäänkin tähän tämän hetken ammattiin, koulutukseltani oon siis media-assistentti ja tällähetkellä mua työllistää ToosaTV niminen projekti tuolla ilta-sanomien sivuilla. Sinne tulee tehtyä vaikka minkälaista videohommaa.

Meikkijuttuja tulee edelleen tehtyä enemmän ja vähemmän tosissaan. Oon jotain kautta nyt ajatunut erikoistumaan dragimeikkailuun, niin omassa kun muidenkin naamassa. Meikkien parissa on tullut työskentelyä ToosaTV:stäkin tutun NikoLan kanssa promokuvien muodossa ja mm. Anna Abreun ratata-musiikkivideolla Markku Haussilan naamaa sotkien sekä erinäisillä muilla meikkikeikoilla.

Oon niin laiska et en jaksa vielä sen kummemmin stressata mitään tän sivun ulkoasusta tai mistään. Kirjotuksia alkaa varmaan tulemaan enemmän sitten tossa syksymmällä kun koulu alkaa, mutta pitää kattoa mitä muuta tässä keksii kirjoitella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti